joi, 12 septembrie 2013

Photo's by Ilona

Se pare că efectele concertului din iunie se resimt favorabil până în prezent. Cercului nostru de poeți, pictori și interpreți s-a alăturat un nou membru și anume fotografa Ilona Sergheevna Spesivtev. 


Se pare că una din tendințele ”Clubului poeților desculți” – intercalarea artelor, se înfiripă din ce în ce mai mult. Fotogafia este domeniul pe care mi-l doream de la bun început să-l atrag în jocul poeziei moderne dar, mai puțin despre ”Club” și mai mult despre noua noastră membră.



Indubitabil, Ilona este o personalitate marcabilă.  Am observant-o datorită pasiunii sale pentru fotografie și n-am putut să-mi ascund admirația față de gustul estetic cu care imortalizează momentul.



În present Ilona duce un mod activ de viață: spot, rock și studii la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării.  Iar aptitudinile de fotograf și le sporește activând ca voluntar la organizația non-guvernamentală ”HOSPICE Angelus Moldova” și organizația non-guvernamentală studențească „ASIST”.
Participă la programul de instruire „Universități Fără Corupție”, organizat de Centrul Național pentru Transparență și Drepturile Omului. Această mică prezentare a Ilonei include doar o mică parte a cv-ului său bogat.

Am răma plăcut surprinsă să aflu că scrie poezii și texte și sunt în așteptarea mai multor detalii.
Rămân cu speranța că Ilona își va da acordul pentru o expoziție de fotografii și un recital de poezii proprii în cadrul ”Clubului poeților desculți”.




P.S. ” Pupici, îmbrățișări și mule mulțumiri din partea ”Clubului„ . ”






Un comentariu:

  1. Si de ce nu facem diferenta intre omul care apasa butonul camerei si notiunea de fotograf?
    Mai Bobu, daca omul detine camera atunci el e fotograf? RUSINE!

    RăspundețiȘtergere